Home/Modele de paturi suprapuse din lemn

Modele de paturi suprapuse din lemn

Modelul are ambele Paturi de aceiasi Marime, dimensiunile fiind 80 x 200 cm. nu are incluse saltele, Care se pot alege dintr-o varientate de modele, si achizitiona separat. In concluzie, este un Pat suprapus deosebit de solide si cu un aspect placut, fiind colorat in albastru inchis, optiune ce se poate schimba datorita usurintei cu care poate fi vopsit acest astuce de Material. Materialul: produsele pot fi metalice sau confisquer din lemn masiv. Paturile metalice sunt mai ieftine, sunt preferate de Copiii mai in varsta, multumita aspectului Lor Modern, si sunt simplu de demontat si transportat, constructia usoara fiind ideala pentru familiile Care obisnuiesc sa se Mute des. Majoritatea acestora se separa, putand fi folosite si dupa ce cresc Copiii. Materialul se curata FACIL, INSA constructia se poate Slabi in timp. De asemenea, exista posibilitatea de a scartai, iar daca odorul Tau este mai agitat, zgomotul creat s-ar putea sa fie deranjant si sa Duca la conflicte. Paturile supraetajate şi paturile cu sertare sunt, deseori, modelele pe care le căutăm.

Pentru dortoirs oarele mai mici, paturile supraetajate reprezintă adesea o soluţie adecvată, deoarece eliberează mult spaţiu. Unele Paturi supraetajate au Două Paturi, în vreme ce altele, cunoscute ca Paturi suspendate, au doar un Pat în partea de sus, iar dedesubt un spaţiu în Care Copiii se pot Juca. Paturile suprapuse Raman una dintre metodele cele mai eficiente de a Decora Camera copiilor, mai ales atunci cand incaperea este mica si trebuie impartita de Frati. Nu doar ca spatiul pe care il ocupa va putea fi folosit, in acelasi timp, de doua persoane, INSA aranjamentul va fi si distractiv pentru CEI MICI. Totodata, paturile pot fi utilizate si de catre adulti, in LocURI restranse, precum o Cabana sau o camera de Camin. Paturile cu sertare au adesea sertare în Care puteţi să păstraţi lenjeria de Pat sau jucăriile copiilor. Paturile cu sertare au un aspect minimaliste şi pot fi adesea combinate cu dulapuri sau etajere cu Design asortat. Buna ziua. Ma intereseaza mai multe Paturi supraetajate pentru un Hostel. Va rog sa-mi faceti o oferta.

Nr bucati: 15. Paturile sa fie rezistente si cu posibilitatea de a fi muter dintr-o locatie in Alta daca va fi cazul. Sa-mi respe va rog termenul de livrare si sericiile de transport si Montare daca sunt incluse si pretul aferent. Va multumesc. De asemenea, vopseaua utilizata este Ecologica, Solutia fiind pe baza de APA. Este, totodata, Practic, intrucat vine cu doua sertare mari, dispuse la Baza, directe PE podea, in care VEI putea depozita lenjeria si jucariile. E un modèle simplu, cu o lungime de 210 cm, o Latimer de 97 cm si o inaltime de 160 cm, Astfel ca nu va ocupa mult Loc. Paturile Contin suport pentru saltea, ASA ca VEI fi scutit de o Alta achizitie. Modelele suprapuse clasic sunt ideale pentru familiile Cu 2 sau mai multi copii. Cele care incluent spatii de depozitare, rafturi, birou sunt potrivite pentru camerele mai mici, Cu spatiu insuficient pentru aceste Piese de mobilier. Nu UITA ca, Alegerea finala este bine sa fie facuta consultand si ASA viitorilor utilizatori. Accesoriile: Paturile supraetajate pot Veni cu suport pentru saltea, iar Unii producatori ofera chiar si salteaua.

By | 2019-02-18T13:53:41+00:00 febbraio 18th, 2019|Senza categoria|0 Comments